BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

16.1.12

12 DE FEBRER, TOTHOM A GIRONA!


L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de les comarques de Girona, que compta amb 32 assemblees territorials, organitza per al proper diumenge 12 de feber un seguit d'actes a la ciutat de Girona amb l'objectiu de fer conèixer l'ANC i preparar-nos tots plegats per l'assemblea constituent del 10 de març.

Els actes començaran a les 10 del matí es farà una visita a l’Alcalde de Girona per part de tots els membres del Secretariat, de la Comissió Permanent i els Coordinadors de totes les Assemblees Territorials constituïdes de la comarca. Es preveu el parlament d’un representant dels coordinadors territorials, el parlament d’un representant del Secretariat i la Comissió Permanent i finalment, el parlament de l’Alcalde.


Simultàniament, a la plaça del Vi, s’organitzaran una sèrie d’activitats festives i de cultura popular per part de diferents grups vinguts de totes les comarques, que amenitzaran la concentració ciutadana. A les 11h del matí se sortirà en marxa festiva des d’aquesta plaça fins a l’Auditori de la Devesa.


A l’Auditori s’organitzarà un acte on es faran parlaments, actuacions, manifestos... etc, però principalment es parlarà de la constitució de l’Assemblea Nacional Catalana i dels seus objectius fundacionals.


Us mantindrem informats...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada