BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

30.11.11

MUNICIPIS PER LA INDEPENDÈNCIA


Dos anys i un dia després de la celebració de les consultes sobiranistes a Osona, la seva capital, Vic, tornarà a ser el centre de l'independentisme, però aquest cop institucional.

El proper 14 de desembre és la data escollida per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, per celebrar la primera assemblea, la constituent, de l'Associació Catalana de Municipis per la independència. Així, Vic acollirà representants del més de centenar de municipis que ja s'han adherit per plenari a l'Associació.

La voluntat de l'associació  és fer créixer el front independentista municipal fins uns tres-cents municipis i posar les bases d'una futura consulta oficial sobre la independència coordinada entre els consistoris.

Actualment ja hi ha més del 10% dels municipis catalans adherits, entre ells, diverses capitals de comarca com ara Vic, Manresa, Olot, Berga, Ripoll o Banyoles. En el full de ruta es contempla arribar fins els 300 municipis fer arribar la proposta al plenari de l'Ajuntament de Barcelona. (Font:Nació digital).

Veieu el mapa amb tots els muncipis per la independència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada