BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

15.11.11

CAL PARLAR DE LLENGUA: "WHAT CATALANS WANT"


El passat mes de juliol, al claustre de l’Institut d’Estudis Catalans es va presentar el llibre What Catalans Want. Més de 300 persones van assistir a l’acte en què, entre altres personalitats, va intervenir l’expresident de la Generalitat el Molt Honorable Jordi Pujol.
Aquest llibre és el fruit de dos anys de treball del seu autor Antoni Strubell. Dos anys entrevistant 35 personatges catalans i residents a Catalunya. El llibre ha comptat amb el treball del fotògraf Lluís Brunet  i també de Liz Castro, que n’ha fet la realització i l’edició.
Un llibre per explicar Catalunya al món.
A CAL parlar de llengua vam poder conversar amb el seu autor Antoni Strubell sobre el llbire i sobvre altres qüestions de política nacional. 
Antoni Strubell i Trueta va néixer a Oxford (Anglaterra). Estudià llengües modernes a la Universitat d’Osford i des del 1981 fins al 2010 va residir al Euskadi on va fer classes de filologia anglesa a la Unviersitat de Deusto.
Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació, tant catalans com anglesos. En les eleccions al Parlament de Catalunya de 2010 va ser escollit diputat per la formació Solidaritat Catalana per la Independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada