BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

7.10.11

INDEPENDÈNCIA?: RAONS DE PES


Avui divendres, a les 11h., s'emetrà per ETV Llobregat el primer programa de la sèrie Raons de pes.

Raons de pes està format per onze programes que s'emetran cada divendres, per ETV Llobregat, a les 11h. El programa també l'emetran les cadenes associades a la Xarxa de Televisions Digitals Independentes de Proximitat.

En el programa d'avui, podrem conversar sobre els Fonaments de fet i de dret, sobre els drets nacionals i la voluntat política de Catalunya per reivindicar un Estat propi.

Els convidats son:

Carme Forcadell, llicenciada en Filosofia i Ciències de la Comunicació per la Universitat de Barcelona i Màster en Filologia catalana per la mateixa universitat. Ha treballat com a funcionària del departament d'Educació des del 1985. Des del 2004 és assessora de llengua, interculturalitat i cohesió social del Vallès Occidental. Ha publicat diversos llibres i material didàctic. També h col·laborat en diversos mitjans de comunicació. És vicepresidenta de la PDD i membre del Secretariat provisional de l' Assemblea Nacional Catalana, actualment en fase constituent.

Josep Ferrer i Ferrer, filòleg. Entre altres, cofundador del PSAN, de Nacionalistes d'Esquerra i de la Crida. Autor del llibre L'alliberament nacional i de classe. Membre del Consell Permanent de l' Assemblea Nacional Catalana, actualment en fase constituent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada