BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

24.10.11

I TROBADA INTERCULTURAL ARRELS

Ahir diumenge 23 d'octubre, es va celebrar a la plaça Europa de Cornellà de Llobregat la I trobada intercultural Arrels, organitzada per l'associació Identitat.

Aquesta I Trobada intercultural, malgrat els entrebancs que ha hagut de patir, creiem que és una gran idea que ha d'anar perfeccionant-se i ampliant-se de cara a properes edicions.


Així ho van manifestar els portaveus de les entitats participants d'enguany, i signants del Manifest Arrels, en la trobada final de grups. Van decidir constituir-se en grup de treball per, no només preparar l'edició d'Arrels del 2012, sinó per intentar establir una col·laboració més estreta entres les diferents associacions i entitats que treballem per la interculturalitat.   


La CAL d'Esplugues hi va participar de manera activa. Des del nostre punt d'informació vam poder fer difusió de les nostres activuitats, sobretot i en especial del projecte Xerrem. És la nostra intenció poder estendre el projecte Xerrem a la veïna ciutat de Cornellà. Ahir va ser un bon dia per parlar amb la gent i també amb les associacions presents a l'acte sobre aquesta possibilitat que el projecte Xerrem pugui ser una realitat també a Cornellà.


Les perspectives són molt bones, començant per l'entitat organitzadora de l'acte, Identitat amb la qual creiem que podrem iniciar ben aviat un grup Xerrem a Cornellà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada