BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

18.7.11

"WHAT CATALANS WANT"(Could Catalonia become Europe's next State?)

 El proper dijous 21 de juliol es presentarà a Barcelona el llibre What Catalans Want, que servirà per a potenciar la internacionalització del fet nacional català.
El llibre What Catalans Want, realitzat per Toni Strubell i Trueta (textos), Lluís Brunet (fotògraf) i Liz Castro (realització i edició) és el resultat de dos anys de treball en què s’han entrevistat 35 personatges catalans i no-catalans residents a Catalunya. El pròleg és del genial escriptor irlandès Colm Toíbín.
El llibre té l’objectiu de donar a conèixer la realitat nacional catalana en un moment en què la Catalunya autònoma ha entrat en crisi i la reclamació a favor d’una Catalunya independent és compartida per una proporció creixent de la ciutadania, segons l’últim estudi d’opinió més del 42% de la població catalana votaria a favor de la Independència de la nació catalana.


El llibre serà presentat per l’antic president de Catalunya el Molt Honorable Jordi Pujol, i comptarà també amb les intervencions de Joan Ramon Resina cap de departament de literatura espanyola a la Universitat d’Stamford i Henry Ettinghausen, professor emèrit de la Universitat de Southampton.

La presentació serà a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans a les 20:00 hores, a la Sala Prat de la Riba, C. Carme 47, de la ciutat de Barcelona. Comptarà amb la presència dels cònsols estrangers a Catalunya, i dels mitjans de comunicació més importants de fora de l’estat, interessats en les conclusions que aquest treball dona a la llum pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada