BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

4.7.11

9 DE JULIOL. PEL NOSTRE FUTUR: INDEPENDÈNCIA!

Comunicat de la Comissió organitzadora

Us convidem a la primera manifestació convocada per la societat civil, feta sense subvencions, sense interessos per part de cap partit polític, feta amb l’esforç, les hores i la il·lusió de persones que per davant de moltes coses hi posen el seu amor pel país i només les mou les ganes de veure’l lliure.
Us convidem a caminar amb nosaltres el proper Dissabte 9 de juliol: a les 18 h, a la  Plaça Urquinaona , sota el lema:
PEL NOSTRE FUTUR: INDEPENDÈNCIA!
Ara que tot just farà un any de l’històric 10J, i amb una situació que només fa que empitjorar: Què se n’ha fet de la nostra indignació?, del clam per la independència? Algú li ha donat sortida? Algú va utilitzar la mobilització de totes aquelles persones? Els partits, són impermeables al clam per la Independència dels Catalans?
És la nostra voluntat denunciar la nul·la gestió de la presencia massiva al carrer del poble català i demanem a tots els que vam ser aquell dia al carrer, que Reflexionem sobre el fracàs de l’èxit col·lectiu del 10J.
Per tot plegat, us convidem a participar amb nosaltres el proper dia 9 DE JULIOL.Per començar units un camí, una nova etapa on els independentistes valents des de la societat marcarem el futur i recordeu: EL FUTUR ÉS I SERÀ SEMPRE A LES NOSTRES MANS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada