BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

8.12.10

CAL PARLAR DE LLENGUA: CONVERSA AMB MAITE CARRANZA

El proper dijous, 9 de desembre, a les 21.35 h, en directe per ETV Llobregat, el programa CAL parlar de llengua entrevistarà l'escriptora Maite Carranza.

Maite Carranza és llicenciada en Antropologia, escriu narrativa infantil i juvenil, és guionista de televisió i imparteix cursos d'escriptura de guió a la universitat.

Va iniciar-se en el món de la literatura el 1986 amb la novel·la juvenil l'Ostres tu, quin cacau!, que va tenir un gran èxit i va rebre el premi de la Crítica. Des de llavors, ha publicat una quarantena de llibres. Entre ells la trilogia de gran èxit La guerra de les bruixes.

Ha estrenat teatre i ha publicat una novel·la per a adults. També, des de la dècada dels 90, ha treballat com a guionista per a diversos programes de televisió, entre els que destaquen Poble Nou, Nissaga de poder o El cor de la ciutat.

La seva obra ha estat traduïda a més de 25 idiomes i ha guanyat els premis de las Crítica Serra d’Or 1987, Folch i Torres del mateix any, Joaquim Ruyra 1999 edebé 2002 y 2010.

Darrerament, ha publicat el llibre Paraules emmetzinades, una autèntica denúncia dels abusos infantils emmarcada en un ambient de trhiller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada