BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

13.9.10

ÈXIT DEL I APLEC PER LA INDEPENDÈNCIA

Gran diada independentista en el I Aplec per la Independència d'Arenys de Munt.
La CAL d'Esplugues va ser-hi present responene a la convocatòria d'Esplugues decideix. Aquí en teniu algunes fotografies i el comentari d'en Dídac López:

El primer aniversari de la consulta sobre la independència se celebrava ahir just on va començar: a Arenys de Munt. La voluntat dels organitzadors és establir el diumenge següent a l'11 de setembre com el dia de l'Aplec per la Independència d'Arenys. Els més optimistes deien que el Segon Aplec havia d'ésser de celebració i ja no de reivindicació.

També fa un any de la creació de la coral "El Poble que Canta", que va fer la primera actuació el divendres 11 de setembre del 2009, i la segona a Arenys de Munt, el dia de la consulta. Ahir, un any després, el Poble que Canta protagonitzà bona part del programa de matí i de tarda.

De cap a fi, Arenys de Munt acollí activitats i paradetes, al llarg de la Rambla. El públic va seguir el tremp de Núria Inglés o el seny de Carme Forcadell. Va aplaudir les intervencions de Víctor Cucurull al matí, o d'Oriol Domènec, a la tarda, amb crits d'unitat, unitat.

L'Aplec també va servir per inaugurar el Monument a la Independència, que s'alça al Parc de Can Jalpí, sota el signe de Cassiopeia, el simbolisme del qual fou explicat per Jaume Rodri, mentre Pep Solé explicava com es construí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada