BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

13.7.10

ESPLUGUES: CORRELLENGUA 2010 (2)

Enguany, el Correllengua d’Esplugues homenatjarà la figura de Salvador Espriu, en commemoració del 25è aniversari de la seva mort. Trenquem amb el nostre format habitual i passem a fer un acte, com sempre obert a tothom, però de caràcter més intimista.

L’acte tindrà lloc el dissabte 17 de juliol, a partir de les 19h, a la Masoveria de Can Tinturé (C. de l’Església, 36 d' Esplugues de Llobregat) on, després de la lectura del Manifest del Correllengua 2010, Jaume Calatayud i Vicente Monera ens oferiran un espectacle poèticomusical que porta per títol Espriu: El que he escrit és escrit.

Es tracta d'un recital de caràcter intimista i els poemes seran recitats i també cantats. A més, la veu estarà acompanyada per la música de la guitarra de Vicente Monera. El repertori del recital inclou poemes diversos des de Cementiri de Sinera fins a Setmana Santa, tot passant per La pell de brau, Llibre de Sinera o Final del laberint.

Tot seguit, la música de Francesc Marimon ens acompanyarà durant una bona estona, mentre prenem una copa de cava i fem petar la xerrada a la fresca dels jardins de Can Tinturé.

L’homenatge a Espriu ens servirà per recordar i recordar-nos l’antic, però encara vigent missatge que el poeta ens va deixar en forma de versos:

Ara digueu: «Ens mantindrem fidels
per sempre més al servei d'aquest poble»

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada