BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

22.4.10

NEIX 30º, EL SETMANARI DEL BAIX LLOBREGAT

30º L’indicador del Baix Llobregat

Avui 22 d’abril de 2010 neix 30º, un setmanari que vol ser el referent d’actualitat de la comarca, actualment no existeix cap setmanari de pagament al Baix Llobregat.

30º neix amb l’ambició d’aportar allò que necessiten els que treballen i viuen al Baix Llobregat: informació del seu entorn més proper.

Els dijous es podrà trobar a tots els quioscs del Baix Llobregat. El preu és de 1,-€uro. La tirada inicial és de 5.000 exemplars i 24 pàgines, tenint com a objectiu 10.000 exemplars i 48 pàgines per a finals del 2010.

30graus vol aportar informació dels valors de la comarca, vol posar èmfasi en la vitalitat de la nostra gent, de les nostres entitats i de les nostres institucions. Aquesta proximitat a Barcelona fa que molts de nosaltres vulguem donar als nostres pobles i ciutats de més personalitat, per així, no quedar diluïts en tant sols satèl·lits de la gran ciutat. D’aquí la gran vitalitat cultural i social del Baix, nombroses entitats de Castellers, Corals, Gegants; entitats esportives, juvenils, associacions de veïns, i un llarg etcètera. A 30º han de trobar el mitjà d’expressió i de difusió de l’entitat i de les seves activitats.

La línia editorial de 30º es basarà en la informació de proximitat i el servei als ciutadans. Estarem oberts a la participació, i volem que els lectors se sentint propers al nostre mitjà, volem acompanyar-los dia a dia, minut a minut, volem en definitiva entrar a formar part de la vida dels baixllobregatins.

Frederic Cano i Campos
Director de 30º

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada