BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

26.3.10

GINEBRA, 8 DE MAIG DE 2010

Manifest de la Concentració a Ginebra del proper 8 de maig de 2010

Des de ja fa molts mesos milers de catalans estem compromesos a aconseguir que l’autodeterminació de la nació catalana i consegüentment la seva independència figurin en l’agenda internacional. Alhora volem que els partits polítics nacionals, arrossegats per la nostra determinació,es declarin oficialment a favor de la independència i la incloguin en el seu programa electoral. Més encara, que es comprometin a treballar per aconseguir-la.

Durant aquest darrer any s’ha produït un esclat a tot el territori que ha fet que milers de ciutadans hagin votat a favor de la independència en una consulta popular. El procés encara no ha conclòs, però creiem que, amb l’aval de les votacions ja realitzades, ha arribat el moment de mostrar a la comunitat internacional, representada per l’Organització de les Nacions Unides, la nostra voluntat inequívoca i determinada a favor de la independència.

És per això que totes les entitats signants convoquem la nació per al dia 8 de maig a les 12 del migdia a Ginebra per donar suport al lliurament d’un document als representants de l’ONU i per manifestar davant la comunitat internacional la nostra ferma voluntat que la nació catalana torni a ser un Estat lliure i independent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada