BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

18.2.08

RECONEIXEMENT AL POBLE DE KOSOVË

Reproduïm del web de Criteri:

El diumenge 17 de febrer el Parlament de Kosovë ha aprovat per majoria absoluta la Declaració d’Independència i creació d’un nou Estat. D’aquesta manera Europa es desperta amb un nou interlocutor i una nova veu al món. Les nacions han de ser una voluntat de futur i és per això que Kosovë ha decidit fer un pas cap al futur i prendre la responsabilitat de decidir per ella mateixa les decisions que l’afectaran.

Els catalans hem de rebre aquest nou Estat com un exemple de valentia i d’il•lusió. Algun dia nosaltres farem un pas com el que avui ha fet Kosovë i aleshores rebrem el reconeixement per part de molts pobles del món.

Envia el teu reconeixement al President de Kosovë, Dr. Fatmir Sejdiu:

Poble de Kosovë,

Jo com a català t’envio una forta abraçada i el meu reconeixement com a nou Estat al món. El nostre poble també treballa incansablement per esdevenir lliure en un futur proper. Les lluites dels pobles són de dignitat i valentia, i és en aquest marc que vull reconèixer l’esforç i el coratge que heu tingut per enfrontar-vos al terror i a la tirania.

Espero que ben aviat ens trobarem en el concert dels pobles lliures i prendrem decisions que dignificaran els nostres pobles i la nostra Història. Rep una forta abraçada catalana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada