BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

22.1.08

EL PAÍS DELS ESVORANCS (XVII) O "LA NOSTRA" AL SERVEI -ENCARA MÉS- DELS PARTITS

Ja tenim Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Dotze persones –com aquella pel·lícula de “Dotze homes sense pietat” o, si ho preferiu, aquella altra de “Dotze del patíbul” o, per als més pessimistes, “Aquesta casa és una rüina”- seran els encarregats i encarregades (encara que només n’hi ha tres) de dirigir, ordenar, legislar, dictaminar… decidir sous, endeutaments, comptes… nomenar personal directiu… i no sé quantes atribucions més.

El fet és que on fins ara teníem dues persones –el director de TV3 i el director de la Corporació- ara n’hi haurà dotze. Dotze persones amb consideració d’”alts càrrecs” i tot el que això comporta pel que fa a sous, dietes, targetes... i que, segons diu la nova llei, s’haurà de reunir com a mínim quatre vegades al mes amb el que això els representarà pel que fa a ingressos addicionals.

A més, el sistema d’elecció ha estat mitjançant la “quota de partit”. Pràcticament cap d’ells té experiència en mitjans audiovisuals, simplement són professionals de la política... amb currículums extensos, és clar, però cap relacionat amb la feina que els tocarà fer de gestió d’un mitjà tan important com el de la televisió i la ràdio pública catalanes.

Els mitjans audiovisuals en mans –encara més- dels partits
.

1 comentari:

  1. Renoi, abans estava en mans d'un unic partit renoi! Ara, com a minim, hauran de posar-se d'acord.

    ResponElimina