BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

5.12.07

EL PAÍS DELS ESVORANCS (XI) O... A QUI LI PICA LI COU

Aquesta setmana, en el país dels esvorancs...
Dissabte va ser la manifestació. Un èxit? Segur que sí i això es pot desprendre dels comentaris, declaracions i articles que han anat apareixent durant els dies posteriors.

El PSC i els seus dirigents, completament descolocats, s'han apressat a dissimular com han pogut la seva postura molt més propera al govern espanyol i als seus interessos "nacionales" i de partit que no pas als interessos de Catalunya. Només cal que llegiu (si voleu practicar un exercici pseudomasoquista) el que deia l'endemà mateix en Miquel Iceta al seu bloc o les manifestacions de Manuela de Madre, amb uns arguments dignes de la mare del senyor Zapatero. Per més que facin se'ls veu del peu que coixegen.

Articles com del del nostre "estimat amic" el senyor Fidalgo, "martell d'independentistes". Només us en reprodueixo un fragment: "Primer de tot: que us quedi clar que els 125.000 (em refio més d’El Pais que d’altres fonts) que estàveu a la manifestació no sou el poble català. Joel Joan serà molt guapo, però només és el gat més guapo dels quatre gats que sou. A les properes eleccions tornareu a comprovar que sou una minoria, que no tindreu majoria fins els comicis de l’any 2300 i que vau sortir al carrer tots el que defenseu aquesta causa."


Ui, quin descobriment que acaba de fer el senyor Fidalgo! Els independentistes no som majoria! A les properes eleccions tornarem a ser minoria! Oh! Amb articulistes tan clarividents la visió del món se'ns fa molt més nítida i clara.


Una altra "visió", aquesta del senyor Juan Carlos Girauta: "Una plataforma teledirigida per un partit que governa Catalunya ha manipulat el descontent ciutadà ocasionat per la desastrosa gestió d’aquest mateix govern. Increïblement, ha aconseguit que molta gent –moltíssima més que aquest partit no és capaç de mobilitzar en condicions normals– mossega l’ham i deixa que es transmuti el disgust i la indignació –que tots el barcelonins sentim– en un crit de caire independentista."

Observeu que ara el que es tracta és de fer veure a la gent que és beneita i que es deixa manipular. La plataforma cívica resulta que ara també està teledirigida pels polítics... independentistes, és clar. De fet, el títol de l'article del senyor Figaldo ja qualifica despectivament els integrants de la manfiestació de dissabte:"Els tontos útils de l'ndependentisme". Els comentaris del senyor Girauta incideixen en el mateix argument: l'independentisme és cosa de quatre gats eixelabrats i manipuladors. Comproveu també que els emprenyats ja no som els catalans, sinó que només ho són els barcelonins.

Bé, bé! Segur que les coses van bé, que som en el bon camí, que la manifestació va ser un èxit, perquè a qui li pica li cou... i això es fa notar.

Els quatre gats (i gates) -guapos o no- continuem avançant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada