BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

9.11.07

CAL PARLAR DE LLENGUA... I D'ENTITATS

Ahir, dijous 8 de novembre, es va emetre, en directe per ETV Llobregat, un nou programa de CAL Parlar de Lllengua. Durant prop d'una hora vam poder conèixer de prop tots aquells productes que comercialitza la XECNA (Xarxa d'Establiments amb Consciència Nacional). Aquells productes de què tant se'n fotia el nostre "amic" Fidalgo i que ja vam comentar en el seu moment. També, ens vam assabentar d'una nova experiència, la que han engegat Iniciatives Jàssera amb la comercialització i distribució on-line de productes de qualitat, innovadors, autocentrats i normalitzats.

Ens agradaria destacar, però, el nou espai que es va inciar ahir. A partir d'ara, els 15 minuts finals de CAL Parlar de Llengua estaran dedicats a parlar amb una entitat de cultura popular i tradicional catalana d'Esplugues. Per a la CAL d’Esplugues i per a ETV Llobregat, el món de la cultura popular i tradicional ocupa un espai preferent dins dels seus idearis. No hi ha llengua sense la cultura que l’ha fet possible.

Ahir vam poder gaudir amb les explicacions i amb les imatges de l'Esbart Vila d'Esplugues. En Sergi Castro, de manera amena i atraient, ens va anar posant al dia sobre les activitats, passades i futures, de l'Esbart. Vam assabentar-nos de molts aspectes que ignoràvem i vam poder constatar com l'Esbart és, a més d'una de les entitats amb més arrelament a Esplugues, una de les més dinàmiques en el món de la creació artística.
En Sergi Castro, amb la seva intervenció, va deixar molt alt el llistó per a les properes entitats que passin per CAL Parlar de LLengua.

Durant el mes de novembre, podeu veure el programa en redifusió per ETV Llobregat els dies 9, a les 11 h; el dia 10, a les 18 h; el dia 11, a les 10,30 h; el dia 13, a les 16,30 h. i el dia 14, a les 02 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada