BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

10.10.07

TORNA "CAL PARLAR DE LLENGUA"

El dijous 11 d'octubre, a les 10 del vespre, ETV Llobregat emetrà el 26è programa, 1r de la tercera temporada, de CAL Parlar de Llengua.

Els convidats seran:

Pere Comellas Casanova, professor de Filologia Portuguesa a la Universitat de Barcelona. Ha traduït diverses obres literàries al català i al castellà, especialment de literatures africanes en llengua portuguesa. El 2005 va guanyar el V Premi Giovanni Pontiero per la seva traducció al català de Chiquinho, de l'escriptor capverdià Baltasar Lopes. Ha publicat treballs relacionats amb les literatures africanes en llengua portuguesa i amb la reflexió sobre la traducció. Darrerament ha publicat el llibre Contra l'imperialisme lingüístic. A favor de la linguodiversitat. Editorial la Campana.

És investigador, entre altres, en el GELA (Grup d’Estudis de Llengües amenaçades) que dirigeix la coneguda lingüista Carme Junyent.

Maria Dolors Orobitg i Santamaria. Nascuda a Esplugues. Comerciant. Pertany al Grup d'Estudis d'Esplugues i al Grup ecologista en defensa del medi natural de la Segarra.

Pep Ribas. Viu al barri de Sants de Barcelona. És una persona vinculada al moviment social i cultural del barri. Mémbre de la CAL i de la Plataforma pel Dret a Decidir. Està molt vinculat a Esplugues, perquè, entre altres coses, pertany al Centre Excursionista d'Esplugues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada