BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

17.10.07

LA CONFERÈNCIA NACIONAL I EN "JOSÉ LUÍS"

Espanya i els espanyols no entenen i començo a pensar que no entendran mai res... Descaradament, en un programa de la televisió pública espanyola, Carod Rovira va haver de veure com el públic asistent era incapaç d'anomenar-lo pel seu nou i fins i tot algú -alguna- va dedicar-se a menysprear la llengua catalana.

El dirigent d'ERC va estar a l'alçada del moment i va contestar el que havia de contestar. Aquest és el Carod que ens agradaria veure sempre i no el Carod callat, submís i complaent que estem massa acostumats a veure en els darrers temps.

El que diem d'en Carod val també per a la direcció d'ERC. Una direcció submisa i complaent amb els socialistes, companys de govern. Una ERC que es dedica a menysprear i a atacar, com pot i de la manera que pot, els moviments interns que no estan d'acord amb com gestionen els vots que els va atorgar el poble de Catalunya. Que, entre altres maniobres, desqualifica els plantejament de Esquerra independentista tot dient que són "propis de gent menor d'edat". (Llegiu l'article d'Uriel Bertran).

Dissabte és la Conferència Nacional d'ERC. Potser hi sortiran guanyant les tesis oficialistes i de la direcció. És possible. Però el que és segur és que res continuarà igual. La direcció d'ERC, guanyi o no guanyi dissabte, haurà de replantejar-se tard o d'hora ( i més val que sigui d'hora) la seva estratègia política.

I si ens diuen "José Luís"... ja s'ho faran!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada