BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

22.10.07

BOADELLA... TU SÍ QUE ETS GRAN, "TIO"...

Gràcies Boadella... Tu sí que ets gran, "tio"... Ets dels únics que ha vist clara l'evolució del procés polític que estem vivint i com això es reflecteix en les relacions sentimentals entre Espanya i Catalunya.

En la teva entrevista concedida a La Razón, diari molt "raonable", com el seu nom indica, t'omples la boca de veritat. La teva imatge i els teus fets -que volen ser de pallasso, però que no els arriben ni a la sola de la sabata als que exerceixen aquesta digna i gratificant professió- es queden en gestos de simple titella vingut a menys. Dius coses, però, que són per treure's el barret:
"Catalunya tendrá alguna forma de secesión o de independencia. España ha perdido a Catalunya sentimentalmente. Es curioso, porque no ocurre igual con el País Vasco, allí se sienten más ligados a los españoles [...] España terminará diciendo «váyanse de una vez». Lo de Catalunya es muy pesado. No se puede plantear cada tres meses qué es España."
Només estem esperant amb candeletes aquest comiat espanyol... Malauradament, ningú enviar a pastar fang aquell que l'està mantenint. El camí, malgrat en Boadella, no serà tan fàcil.

Dius que no tornaràs a actuar a Catalunya... quin greu! Esperem, però, que ens continuïs obsequiant amb les teves declaracions sempre tan esperades...

Tu sí que ets gran... "tio"...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada