BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

23.9.07

SOM AL TRAM FINAL

Ens trobem ja al tram final de la campanya El món ha de saber-ho. Per conèixer les darreres informacions, us reproduïm l'escrit de Xavier Mir:

Dilluns 24 de setembre farà tres anys que l'Èric Bertran va enviar els correus electrònics demanant l'etiquetatge en català. Dimecres 26 farà un mes que es va penjar a YouTube el reportatge de Xevi Mató on s'explica el seu cas i l'ofensiva estatal contra ell. La campanya “El món ha de saber-ho” arriba doncs al seu tram final, ara definitiu. No hi haurà pròrrogues. La campanya com a tal s'acabarà aquell dia, però evidentment qui ho vulgui pot continuar visionant el documental i enviant correus i deixant comentaris als blocs d'arreu del món per cridar l'atenció sobre el cas, sobre les surrealistes acusacions de terrorisme i les amenaces de la fiscal de l'Estat.

Després d'una frenada al llarg d'aquesta setmana, sembla que el vídeo objecte de la campanya torna a guanyar posicions. Vam arribar a ser el 62è més vist i després va venir la reculada fins a la posició 71. Semblava que la pèrdua de força, combinada amb l'entrada de nous vídeos amb molts visionats, ens deixaria fora de joc. Però avui tenim la posició 64 i uns quants vídeos que cauran abans que nosaltres del rànquing mensual (sis assegurats). Estaria bé aconseguir entrar a la tercera pàgina de resultats abans de donar per acabada la campanya. Això vol dir superar la posició 61. Després, quan el vídeo porti més d'un mes penjat, per tornar a ser dels més vistos de la secció hauríem de superar el milió de visionats, i no és una fita realista a mitjan termini ni assumible per a una campanya com aquesta. Per tant, qui hagi participat en aquesta proposta pot dedicar-hi els últims esforços i ja podrem anar per una altra cosa.
23-09-07
135.569 visionats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada