BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

7.9.07

CATALUNYA-EUA

Un dels aspectes més curiosos de tot aquest embolic que s'ha muntat amb la prohibició del partit amistós Catalunya-EUA, és que els tres vots (tres únics vots!) en contra de la prohibició i, per tant, a favor que es fes el partit, van venir de part de l'Atlètic de Bilbao, la Real Societat i l'Eibar... Cap vot a favor d'aquest amistós va provenir dels representants dels clubs catalans. L'Espanyol es va abstenir i el Barça ni tan sols hi era present.

Ara tothom hi diu la seva... En Laporta que els polítics s'han de mullar més (potser també ho hauria de fer ell, tot pressionant Villar)... Els polítics (El Molt Honorable a banda) corren a fer manifestacions d'abrandat nacionalisme... Tots (i totes) criden a la desobediència civil i a fer cas omís de les prohibicions espanyoles... Llàstima que no s'expressin amb la mateixa vehemència i intensitat quan es tracta d'altres temes (infraestructures... inversions... balances fiscals... referèndums... llengua catalana...).

Si el partit s'acaba celebrant, malgrat la prohibició de la "Real Federación", el mort caurà damunt dels possibles integrants de la selecció catalana. Seran carn de canó dels mitjans "no nacionalistes i no identitaris" i diana per a tots els energúmens dels diferents camps de futbol. Si és que la cosa no va més enllà i els acaben involucrant en qualsevol acte "delicitiu" i intenten engarjorlar-los durant tres anys... Si no pregunteu-li a l'Oleguer....

Mentrestant, però, potser que una vegada més ens mobilitzem els de sempre, els que pertanyem a aquesta anomenada "societat civil" i manifestem el nostre rebuig i indignació mitjançant la campanya d'enviament de correus que ha organitzat la Plataforma Proseleccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada