BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

16.9.07

87è ENTRE ELS MÉS VISTOS DEL MÓN... I PUJANT!

Reprodueixo el darrer missatge d'en Xavier Mir sobre el visionat del cas de l'Èric i l'Exèrcit del Fènix:

Acaba de fer-se una nova actualització dels rànquings de YouTube que revela que el documental objecte de la campanya “El món ha de saber-ho” ha pujat a la posició 87 dels més vistos del món aquest mes dins la categoria de notícies i política. El fet que per davant nostre hi hagi força vídeos que porten quatre setmanes penjats (i per tant, aviat desapareixeran del rànquing del mes) i que nosaltres només en portem dues ens dóna força esperances de continuar pujant i pujant. Ara les coses estan així:


A banda de la importància del rànquing esmentat, també val la pena remarcar que som el 33è més vist a l'Estat aquest mes i també el 33 amb més comentaris de tota la història. Acumulem igualment nombrosos reconeixements com el vídeo més respost amb altres vídeos. Clicant a cadascun d'aquests enllaços podreu veure la posició que ocupa el documental de Xevi Mató en cadascun dels rànquings.

Esperem que tot aquest esforç i aquests èxits continuïn rebent el reconeixement dels mitjans i que les agències d'informació n'informin la premsa internacional. Avui podem posar-nos com a fita assolible els 100.000 visionats, una xifra rodona.

1 comentari: