BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

26.7.07

PER RIURE... O PER PLORAR?

Els ciutadans de Barcelona encara no tenen llum... RENFE anuncia restriccions de trens... el Prat continua amb els seus problemes de sempre... l'ús del català a les Universitats és inferior al 50%... el govern d'Espanya es passa pel forro l'Estatut, els traspassos i el que calgui... els nostres polítics semblen viure en un món diferent del que vivim nosaltres, pobres mortals... La relació la podríem anar allargant i vosaltres mateixos podeu, si voleu, continuar afegint-hi tot allò que se us acudeixi.
El país es troba immers en una crisi provocada que l'està fent retrocedir en molts àmbits i espais. Ara bé, la gran preocupació d'aquesta mena de conglomerat anticatalà que ha vingut a denominar-se "Ciudadanos-ciutadans" és el programa dedicat a Euskadi que va emetre TV3 el passat dimarts dia 24 de juliol. El programa en particular i TV3 en general, segons aquests "il·luminats", crea "ficcions nacionalistes i manipula l'opinió pública respecte la realitat política catalana".
I és que Miquel Calçada, en fer un programa sobre Euskadi, li va conferir el grau d'Estat o de Nació. Aquest fet és tan greu, que passa per damunt de tots els altres problemes en què ens trobem immersos i obliga els nostres "amics-amigos" a demanar explicacions en la pròxima sessió de control de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV).
!!Quins grans objectius socials, polítics i culturals tenen aquest "grupet-grupito" de descendents de Felip V!!
Per riure....o per plorar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada