BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

10.3.07

EN CLAU SOCIALISTA... o... ON ÉS EL CATALÀ?



Què passa amb el PSC-PSOE d'Esplugues? ¿Han sofert una pèrdua de memòria que els ha fet oblidar que la llengua del país és la catalana?


Fa ja uns dies reproduíem aquí mateix la recerca del cartell "Wally" o, el que era el mateix, la recerca d'algun cartell del PSC-PSOE d'Esplugues escrit en català. Avui acabem de rebre un full anomenat "En clau socialista" escrit totalment i única en castellà. Bé... ens fan una petita concessió... la capçalera amb la data i el nom de l'agrupació apareixen en català... La resta, ja se sap, en la "lengua de todos".
Cap respecte per la llengua del país.

1 comentari:

  1. No sé si farem més via si els demanem que facin el full íntegrament en català o que canviin de capçalera i deixin el 'PSC-PSOE' en simplement 'PsoE'. Al capdavall, i a jutjar per aquesta simple portada, publicar-la en català no seria més que fer una traducció de la documentació secretada pels òrgans centrals de Madrid. Per exemple, això del de Juana Chaos és del tot irrellevant per qualsevol espluguí (socialista o no). És una simple cortina de fum, ventada pel PP i PSOE amb l'objectiu d'interferir en les veritables preocupacions dels 'ciutadans'.

    ResponElimina