BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

31.1.11

PER A AQUEST VIATGE, NO CALIA CÓRRER (2)

Estem assistint (alguns potser perplexos) al “ nou reagrupament” de les formacions polítiques ERC i Reagrupament. Barcelona ha estat el punt clau de converses per tal que les dues formacions es presentin juntes a les properes eleccions municipals. Aquesta nova política d’ambdós partits s’ha estès com una taca d’oli arreu del país i ja són uns quants els municipis que estan preparant candidatures conjuntes de cara a les eleccions del proper mes de maig.

Després del revés electoral sofert per Reagrupament en les passades eleccions al Parlament de Catalunya, el seu líder, Joan Carretero, ja avançava aquesta nova política amb frases com: "De vegades cal desfer camí per poder-ne fer un de millor" o ERC ha de ser el pal de paller de l’independentisme”.

On queden aquelles desqualificacions, aquells llargs i pesats debats sobre qui posseïa la veritat independentista? On queden aquells insults de tota mena que fa quatre dies es llençaven unes bases contra les altres?

Què voleu que us digui... per a aquest viatge, no calia córrer...

2 comentaris:

  1. Vaja, doncs no era el que reclamava la gent davant de les eleccions? Unitat.
    També ho reclamava la gent a Arenys, unitat.
    Per aquí algú també reclamava unitat, doncs R-Cat, ERC i gent sense militància política reconeguda s’han unit per unes eleccions i la CUP i Solidaritat han dit que no es volen unir.
    Potser resulta difícil d’entendre, també semblava difícil d’entendre que algú que s’escindeix d’un determinat partit reclami, posteriorment, la unitat sense saber exactament quina és la seva força entre l’electorat, a més recordo haver llegit gent reclamant aquesta unitat.
    Que ens esta passant a tots plegats? Nomes ens val la unitat d’aquells que considerem els nostres? Fins quant seguirem fil per randa el guio de la pel•lícula “La vida de Brian” els independentistes catalans?

    ResponElimina
  2. "Per a aquest viatge, no calia córrer" És a dir, el resultat obtingut no és gens proporcional a l'esforç aplicat per aconseguir-lo. Més que esforç (que també) jo diria, en aquest cas, que al desgast, als problemes ocasionats, a les enemistats i als greuges que s'han creat.

    ResponElimina